PRIKKLOK PIX 200

Bespaar tijd met een slimme urenregistratie

AMANO PIX 200 Prikklok

De AMANO PIX 200 biedt meer dan alleen betrouwbare tijdregistratie. Deze geavanceerde prikklok is ook een nauwkeurige documentenstempelaar, waarmee u eenvoudig documenten voorziet van een tijd- of nummerstempel. Met maar liefst 31 vooraf ingestelde afdrukopties heeft u altijd de juiste stempel voor elke toepassing – van werkbonnen tot leveringsdocumenten.

Dankzij de instelbare letter- en cijfergrootte stemt u de afdruk precies af op uw wensen. Bovendien is de PIX200 voorzien van een inktniveau-meter, zodat u nooit onverwachts zonder afdrukcapaciteit komt te zitten. Voor extra veiligheid kan de stempel alleen worden geactiveerd met een persoonlijk wachtwoord, wat ongeoorloofd gebruik voorkomt.

Verbeter uw werktijdenregistratie en bestel vandaag nog de AMANO PIX 200 prikklok!

Elektronische prikklok en documentenstempelaarmet een blauwwitte display.

Waarom kiezen voor de AMANO PIX 200?

  • Combinatie van prikklok en documentenstempelaar
  • 31 instelbare afdrukopties (tijd- en nummerstempels)
  • Beveiligd met wachtwoordtoegang
  • Inktvolume meter voor tijdig bijvullen
  • Instelbare letter- en cijfergrootte
  • Automatische zomer-/wintertijdcorrectie
  • Compact en eenvoudig in gebruik

Bij AvanTimes vindt u prikklokken voor elke situatie, voor elke organisatie. Wij hebben de juiste klok voor u. Ook voor elektronische tijdstempelaars of accessoires zoals tags, inktlinten en kaarten kunt u bij ons terecht. Naast deze klokken levert AvanTimes LED-klokken.  Bel ons voor meer informatie of een afspraak op 0348 437070 of stuur een mail naar info@avantimes.nl

Features

AvanTimes

Wij zijn partner van AMANO software en specialist in tijdregistratie- en toegangscontrolesystemen. Waar wij vooral goed in zijn, is de combinatie van simpel organiseren en slim uren registreren. Met meer dan 30 jaar ervaring in implementaties van tijdregistratie en toegangscontrole software hebben wij veel ‘best practices’ ontwikkeld. U profiteert dus meteen van onze expertise en ervaring.