Astrow Web HR

De geïntegreerde module Astrow Web Human Resources stelt u in staat om meer gedetailleerde informatie over uw werknemers centraal ter beschikking te hebben. Zo heeft u snel en eenvoudig inzicht in belangrijke feiten zoals verzuim, cv gegevens, opleidingsgeschiedenis, maar ook talenkennis en specifieke vaardigheden of een eventuele dienstauto.

Astrow Web HR kent de volgende voordelen:

  • Een efficiënt en gecentraliseerd beheer van alle professionele beroeps- en administratieve gegevens van uw personeel: carrière, opleidingen, bekwaamheid, identiteitsbewijzen, etc.
  • Koppeling van diverse documenten aan de basisgegevens: curriculum vitae, contract, functioneringsrapportage, etc.
  • Ontvang herinneringen van HR-gebeurtenissen die u kunt raadplegen via e-mail of in Astrow Web: geldigheid identiteitsbewijzen, certificaten, etc.
  • U bespaart in tijd en geld omdat u geen aparte software hoeft aan te kopen.

Astrow Web HR

In het werknemersscherm kunt u de naam, badgenummer, afdeling en functieomschrijving inzien.
______________________________________________________

Astrow Web HR is een module van Astrow Web. Astrow Web is een modulair opgebouwde oplossing voor tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, HR management, employee self service, toegangscontrole en de mogelijkheid om kostenplaatsen te monitoren. Een volledig pakket dat maakt dat u op productiviteit kunt sturen en dat uw leidinggevenden en medewerkers helpt nóg efficiënter te werken.

Menu