Astrow Web RTM

RealTime Monitor

Voor wie is de RTM geschikt?

De RTM is een module geschreven op Astrow Web en is dus geschikt voor uw organisatie als u gebruik maakt van Astrow Web. Met het installeren van de RTM heeft u nog sneller het overzicht; Wie is er ingeklokt, wie had er ingeklokt moeten zijn en wie is er afwezig met welke reden? U kunt zelfs controleren of er wel genoeg BHV- ers binnen zijn.

 

Wij hebben meerdere locaties, is de RTM dan nog wel geschikt?

Heeft uw bedrijf meerdere locaties? U kunt nu zien wie er op welke lokatie aanwezig is. Vindt u het belangrijk om te weten wie er op welk moment werkt op welke afdeling, kostenplaats of machine? U ziet het in één oogopslag. Handig want deze informatie helpt u snel te reageren als er een andere inzet van de aanwezige werknemers nodig is, of als blijkt dat er te weinig werk is voor de dan aanwezige werknemers. Oproepkrachten kunnen dan naar huis. Dat scheelt in de kosten.

 

Hoe werkt de RTM van AvanTimes?

De gegevens uit het tijdregistratesysteem worden direct doorgezonden naar de RealTime Monitor. Vanaf nu beschikt u op elk moment van de dag over de voor u relevante informatie. Via de webbrowser kunt u namelijk snel het overzicht opvragen. U bepaalt wat u wilt zien en wie binnen het bedrijf nog meer mee kan kijken.

 

Moet ik weer alles overhoop halen?

U heeft geen zorgen over het installeren van de RealTime Monitor. Dat doen de consultants van AvanTimes.

 

De voordelen

  • Relevante en accurate informatie op elk moment van de dag
  • Overzicht van aanwezigen op verschillende locaties
  • Selectie op kostenplaatsen
  • Directe koppeling met huidig tijdregistratiesysteem
  • Vanaf enig welke locatie met internettoegang informatie opvragen
  • Mogelijkheid tot adequaat inzetten (tijdelijk) personeel
  • Van tevoren in te stellen privileges
  • Geringe investering

De RealTime Monitor (RTM) is een module op het tijdregistratiesysteem Astrow Web. Hiermee wordt de informatie uit uw systeem nog overzichtelijker. De door AvanTimes ontwikkelde RealTime Monitor geeft u namelijk nog meer overzicht. Ingeklokte gegevens worden direct aan u getoond, vandaar ook de naam; RealTime.

RTM_compilatieRTM1RTM2RTM3RTM4RTM5RTM6

Menu