ANTOINE CATERING BOEKT SUCCES MET TIJDREGISTRATIESYSTEEM

Arnold Kijk in de Vegte van Antoine Catering kijkt met volle tevredenheid terug op de samenwerking met AvanTimes. 'Goed service hoor en de mensen van AvanTimes zijn heel praktisch ingesteld. Ik ben heel erg te spreken over het tijdregistratiesysteem Astrow en AvanTimes', aldus de bedrijfsleider van Antoine Catering.

Goed en praktisch advies

 

‘Het begon allemaal met een gesprek met de bedrijfsleider van AvanTimes, twee jaar geleden’, begint Arnold Kijk in de Vegte. ´We werkten destijds nog met een ouderwetse prikklok. Elke maand weer de priklokkaarten verzamelen en vervolgens handmatig invoeren in het systeem voor de loonadministratie’, vertelt Arnold Kijk in de Vegte over deze periode. ´’Maar ja, aantekeningen die op de kaart stonden werden wel eens niet volledig of onjuist ingevoerd. Zo kwam het voor dat een werknemer ziek was of even naar de dokter moest of moest er een overwerkuur in plaats van een gewoon uur worden verwerkt. Kortom de informatie kwam niet altijd correct in het systeem en leidde weer tot extra aanpassingswerk. 

De keuze voor Astrow Web

AvanTimes raadde ons aan om over te stappen naar de Astrow applicatie. Met behulp van een chip konden voortaan alle gewerkte uren automatisch worden geregistreerd. Of dat nu een overuur is, een tvt uur, een verlofuur of zelfs pauzetijden. Het advies van AvanTimes hebben we destijds direct opgevolgd. En sindsdien zijn alle uren geregistreerd. Zonder enige problemen hebben we een volledige geautomatiseerde oplossing ervoor terug gekregen. Prachtig toch!’

Gemak van tijdregistratie oplossing van AvanTimes

 ´Onze mensen draaien veel verschillende diensten. Het is voor ons erg belangrijk dat medewerkers flexibel kunnen werken. Werknemers moeten kunnen in- en uitklokken wanneer maar wordt gevraagd. We zijn dan ook echt heel blij met het systeem en de organisatie AvanTimes.’

’Het systeem en verwerking van gewerkte uren is functioneel en sneller dan de oude prikklok. Het scheelt mij nu minimaal een half uur in de maand verwerkingstijd, maar het niet meer hoeven oplossen van verschil in uren bespaard nog de meeste tijd. Bovendien voorkomt het veel ergernis bij de werknemers, wanneer niet alle uren correct zijn verwerkt. Werknemers zien nu zelf wat hun gewerkte uren zijn, hoeveel TvT uren nog open staan of het aantal verlofdagen hij of zij nog heeft open staan. Op elk moment van de dag, de actuele informatie.’

Bij Antoine Catering draait het allemaal om eten en drinken. Een Full Service cateraar, die al meer dan 16 jaar actief is in Utrecht en omgeving op zowel de particuliere markt als de zakelijke. Antoine Catering werkt met eerlijke en streekproducten, uitsluitend duurzame en zoveel mogelijk biologische producten. Alles is mogelijk, van lekkere lunch tot een groot evenement of bruiloft met altijd service op maat, inclusief de aankleding, uitstraling, eten, drinken en natuurlijk personeel. 

Bij Antoine Catering zit het onderscheidend vermogen in het bieden van flexibiliteit. Het zijn de medewerkers die het verschil maken en die deze flexibiliteit bieden. 

Van eenvoudige tijdregistratie tot geavanceerd softwaresysteem
een oplossing op maat

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op